Як правильно варити Тапіоку

РЕЦЕПТ
Отже, для варіння 250 г тапіоки…
Пропорція: Тапіоки до води 1 до 10
- Беремо величезну каструлю з водою, зазвичай обсяг води рекомендується брати такий, щоб він дорівнював 6-8 обсягів тапіоки, що готується, тобто. на 250 г потрібно 2,5 літра води. Доводимо воду до кипіння. У вируючу воду висипаємо тапіоку
- Акуратно помішуємо вміст, щоб кульки тапіоки не прилипли на дно і не злиплися один з одним. Помішуємо, доки кульки не спливуть на поверхню.
- Готуємо на середньому вогні 25 хв.
- Вимикаємо вогонь, закриваємо кришкою та даємо постояти 30-35 хв.
- Відкидаємо кульки на сито та ретельно промиваємо холодною водою. Ця процедура охолоджує кульки та перешкоджає їх злипанню.
- Пересипаємо кульки із сита в ємність, де вони у нас зберігатимуться.
- Засипаємо цукром і перемішуємо, можна додати 100гр окропу.
- Дайте готовому продукту постояти бодай півгодини! Кульки вберуть цукор і стануть трохи солодкими.
- Готова тапіока зберігається зазвичай у такій ємності 14-20 годин.
Інші статті
- Bubble Tea новий тренд на українському ринку напоївСпробуйте Bubble Tea - новий тренд у світі напоїв. Цей молодіжний і популярний напій стає все більш популярним в Україні. Натуральні шарики з соком, тапіоко або кокосовим желе поєднуються з крупнолистовим чаєм та сиропом, створюючи незабутній смаковий досвід. Дізнайтеся більше про цю чудову новинку!Повна версія статті
- Фруктовий Bubble Tea: Смакова експлозіяФруктовий Bubble tea: Освіжаючий смаковий досвід У нашому рецепті фруктового Bubble tea ви зможете насолодитися поєднанням свіжих фруктів, ароматного чаю та кульок з соком. Простий у приготуванні, цей напій створить неповторний смаковий досвід. Спробуйте його вдома та насолоджуйтесь!Повна версія статті